Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/kel10000/public_html/kedaibarang.com/gajet/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/kel10000/public_html/kedaibarang.com/gajet/system/library/session.php on line 8 Polisi & Privasi

                


PRODUK KEDAI
Floor Mat
Floor Mat
RUM-001
RM12.50
 
freebox2.0 COURIER TRACKING


M.Z.Zailan(23-03-2015)

Perhatian: Customer dari Shah Alam yg order TS20 pd 4/02/2014  sila sms semula.TKKangaroo Courier-A.R.Norhashim - 806062814 (1-12-2013)


Status POSLAJU: Sila klik nama anda untuk mengesan lokasi ORDER anda.Sila berikan masa untuk maklumat diupdate oleh POSLAJU.Sabtu dan Ahad adalah CUTI Tiada Penghantaran. Penghantaran Order adalah pada Isnin hingga Jumaat.

 
TAWARAN ISTIMEWA
 
PENGELUAR
 
freebox2.0 BERITA

Berita Semasa


Meja Bantuan


 

TEMPAHAN ANDA AKAN SAMPAI:
S.M: 1 - 3 HARI
S/S: 1 - 5 HARI

HARI
BEKERJA(ISNIN - JUMAAT)  TERTAKLUK JUGA KEPADA MASA PEMBAYARAN TELAH DISAHKAN.EMAIL/SMS JIKA ADA PERTANYAAN LANJUT.
TRACKING POSLAJU


**Perhatian:
Selepas membuat pembayaran sila SMS ke no. (013 200 1772) bagi tujuan mempercepatkan proses pembungkusan dan penghantaran.Terima KasihTidak Terima Pembayaran melalui Kad Kredit.Harap maklum.


Ambil Upah membina Kedai Online & caraguna.Hubungi Kami.


 
PRODUK ISTERI
 
BAKUL BELIAN
0 items
 
5 PRODUK PANAS
 
5 PRODUK TERBAIK
 
PRODUK SUAMI
Ego Ring Ego Ring
RM19.95  
Phero-Max Phero-Max
RM59.95  
Handsome Up Ver. 1 Handsome Up Ver. 1
RM129.95 RM90.00  
Bathmate Bathmate
RM210.00  
Jantan Pump Jantan Pump
RM240.00  
 
freebox2.0 Jika STOK habis

 

Belilah dengan YAKIN.

100% wang ANDA dikembalikan jika STOK tiada atau ANDA boleh tukar dengan produk2 yang lain.

 
freebox2.0 MAKLUMBALAS

Kami mohon kerjasama pelanggan2 yang telah menerima tempahan produk mengirim mesej kepada kami melalui SMS dan  Email.


Maklumbalas Pelanggan

Terima kasih atas kerjasama anda.Silalah datang lagi.

 
freebox2.0 KURSUS WEBSITE


Call Cikgu IM(010-8041772)
Lokasi:Sg. Petani,Kedah.
Tak pandai IT tak pe,Cikgu IM akan bimbing sampai pandai. 
freebox2.0 IMBAS KOD INI

Imbas QR Scanner


 

Polisi & Privasi

Polisi & Privasi:

 

 1. Komitmen kami untuk Privasi anda

  Privasi anda penting untuk Kedaibarang.Com Online. Untuk lebih melindungi privasi anda, kami menyediakan notis ini menjelaskan amalan maklumat talian kami dan pilihan anda boleh membuat tentang cara maklumat dikumpul dan digunakan. Untuk membuat notis ini mudah ditemui, kami membuatnya terdapat di laman ini dan pada setiap keadaan di mana maklumat peribadi mungkin akan diminta.
   
 2. Maklumat yang Kami Kumpulkan:

  Notis ini berlaku untuk semua maklumat yang dikumpul atau disampaikan pada website Kedaibarang.Com Online. Pada beberapa halaman, anda boleh menempah produk, membuat permintaan, dan mendaftar untuk menerima produk. Jenis maklumat peribadi yang dikumpulkan di halaman ini mungkin salah satu atau semua hal yang berikut:
  Nama:
  Alamat:
  Nombor Telefon:
  Alamat Email:
  IP Address (diperlukan untuk digunakan pada forum peribadi kami)
  Kredit / Kad Debit Maklumat:(Kami tidak akan disimpan dalam rekod data kami).

  Perkhidmatan kredit dan pembayaran kami memanfaatkan untuk memproses tempahan anda. Pernyataan privasi anda sendiri yang mungkin berbeza daripada yang ditemui di Kedaibarang.Com Online. Oleh kerana itu disarankan agar anda berhati-hati membaca kenyataan privasi yang terletak di laman-laman web pihak  lain untuk membantu melindungi privasi anda.
   
 3. Bagaimana Kami Menggunakan Maklumat anda:

  Kami menggunakan maklumat yang anda berikan tentang diri anda ketika membuat tempahan hanya untuk menyelesaikan tempahan yang telah anda buat.
  Kami tidak berkongsi maklumat ini dengan pihak luar kecuali setakat yang diperlukan untuk menyelesaikan tempahan tersebut.
  Kami menggunakan maklumat yang anda berikan tentang orang lain ketika membuat tempahan hanya untuk menghantar produk dan untuk pengesahan penghantaran.
  Kami tidak akan berkongsi maklumat ini dengan pihak luar kecuali setakat yang diperlukan untuk menyelesaikan tempahan tersebut. Kami menggunakan alamat e-mel semula untuk menjawab e-mel yang kami terima.
  Alamat tersebut tidak akan digunakan untuk tujuan lain dan tidak diberi/kongsi dengan pihak luar atau dikumpulkan di dalam sistem database pihak luar.

  Anda boleh mendaftar di laman web kami jika anda ingin menerima kemaskini pada produk baru kami dan perkhidmatan terkini kami.
  Maklumat yang anda kirim di laman web kami tidak akan digunakan untuk tujuan ini, kecuali jika anda mengisi borang pendaftaran dan langgani Newsletters kami.
  Kami menggunakan non-identiti dan maklumat agregat untuk lebih desain website kami dan untuk berkongsi dengan pengiklan. Sebagai contoh, kita mungkin mengatakan pengiklan bahawa sejumlah X orang melawat kawasan tertentu di website kami, atau bahawa Y jumlah laki-laki dan Z jumlah perempuan mengisi borang pendaftaran kami, namun kami tidak akan mendedahkan apa pun yang boleh digunakan untuk mengenal pasti individu-individu tertentu.

  Akhirnya, kami tidak pernah menggunakan atau berkongsi maklumat peribadi yang diberikan kepada kami secara online dengan cara yang tidak berkaitan dengan yang dijelaskan di atas tanpa memberikan anda peluang untuk opt-out atau melarang menggunakan yang tidak berkaitan tersebut.
   
 4. Komitmen kami untuk Keselamatan Data Anda

  Untuk mencegah akses yang tidak sah, menjaga ketepatan data, dan memastikan penggunaan maklumat yang betul, kami telah menempatkan prosedur fizikal, elektronik, dan pengurusan yang tepat untuk menjaga dan melindungi maklumat yang kami kumpul secara online.
   
 5. Penafian

Walaupun kami berkomited penuh untuk menjaga privasi pengguna, kami mungkin perlu untuk mendedahkan maklumat peribadi anda jika diperlukan oleh undang-undang semasa di mana kita mempunyai keyakinan yang baik bahawa tindakan tersebut diperlukan untuk mematuhi proses undang-undang, perintah mahkamah atau proses undang-undang yang berkaitan di laman web kami.
Sila ambil perhatian, dalam semua kes 
Kedaibarang.Com Online tidak bertanggung jawab atas kerosakan sampingan atau atas sebab atau kos, termasuk tidak terhad kepada kehilangan keuntungan atau kerugian ekonomi atau komersial yang lain.Kami menyarankan semua pelanggan-pelanggan kami untuk meninjau Kembali Polisi | Privasi | Terma | Syarat di laman web kami. Polisi | Privasi | Terma | Syarat ini boleh diubah oleh kami bila-bila masa tanpa notis khas kepada anda. Apa-apa perubahan terbaru akan dipaparkan di halaman ini dan anda harus merujuknya sebelum menggunakan laman web ini..

 

Pengurus Kedaibarang.Com Online