Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/kel10000/public_html/kedaibarang.com/gajet/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/kel10000/public_html/kedaibarang.com/gajet/system/library/session.php on line 8 Terma & Syarat

                


PRODUK KEDAI
Tips Menawan Pelanggan
Tips Menawan Pelanggan
Free-08
RM0.00
 
freebox2.0 COURIER TRACKING


M.Z.Zailan(23-03-2015)

Perhatian: Customer dari Shah Alam yg order TS20 pd 4/02/2014  sila sms semula.TKKangaroo Courier-A.R.Norhashim - 806062814 (1-12-2013)


Status POSLAJU: Sila klik nama anda untuk mengesan lokasi ORDER anda.Sila berikan masa untuk maklumat diupdate oleh POSLAJU.Sabtu dan Ahad adalah CUTI Tiada Penghantaran. Penghantaran Order adalah pada Isnin hingga Jumaat.

 
TAWARAN ISTIMEWA
 
PENGELUAR
 
freebox2.0 BERITA

Berita Semasa


Meja Bantuan


 

TEMPAHAN ANDA AKAN SAMPAI:
S.M: 1 - 3 HARI
S/S: 1 - 5 HARI

HARI
BEKERJA(ISNIN - JUMAAT)  TERTAKLUK JUGA KEPADA MASA PEMBAYARAN TELAH DISAHKAN.EMAIL/SMS JIKA ADA PERTANYAAN LANJUT.
TRACKING POSLAJU


**Perhatian:
Selepas membuat pembayaran sila SMS ke no. (013 200 1772) bagi tujuan mempercepatkan proses pembungkusan dan penghantaran.Terima KasihTidak Terima Pembayaran melalui Kad Kredit.Harap maklum.


Ambil Upah membina Kedai Online & caraguna.Hubungi Kami.


 
PRODUK ISTERI
 
BAKUL BELIAN
0 items
 
5 PRODUK TERBAIK
 
PRODUK SUAMI
Ego Ring Ego Ring
RM19.95  
Phero-Max Phero-Max
RM59.95  
Handsome Up Ver. 1 Handsome Up Ver. 1
RM129.95 RM90.00  
Bathmate Bathmate
RM210.00  
Jantan Pump Jantan Pump
RM240.00  
 
freebox2.0 Jika STOK habis

 

Belilah dengan YAKIN.

100% wang ANDA dikembalikan jika STOK tiada atau ANDA boleh tukar dengan produk2 yang lain.

 
freebox2.0 MAKLUMBALAS

Kami mohon kerjasama pelanggan2 yang telah menerima tempahan produk mengirim mesej kepada kami melalui SMS dan  Email.


Maklumbalas Pelanggan

Terima kasih atas kerjasama anda.Silalah datang lagi.

 
freebox2.0 KURSUS WEBSITE


Call Cikgu IM(010-8041772)
Lokasi:Sg. Petani,Kedah.
Tak pandai IT tak pe,Cikgu IM akan bimbing sampai pandai. 
freebox2.0 IMBAS KOD INI

Imbas QR Scanner


 

Terma & Syarat

Terma & Syarat

Secara otomatik apabila pelanggan membeli sahaja produk-produk di Kedaibarang.Com Online bermakna pelanggan  telah bersetuju dengan TERMA DAN SYARAT yang kami sediakan.Sebagai pelanggan anda haruslah mematuhi panduan TERMA DAN SYARAT Kedai Barang Online .Ia nya bagi melindungi kedua-dua belah pihak penjual dan pembeli.


Pihak Pengurus Kedaibarang.Com Online  berharap, para pelanggan membaca dan memahami terlebih dahulu TERMA DAN SYARAT dan setuju  sebelum membuat pembayaran. 

 

 1. Semua produk-produk makanan adalah 100% asli. Produk-produk yang dijual disini adalah dikeluarkan oleh syarikat-syarikat yang berikut:
  • Nutrimetics
  • Ar-Raihan Food Ind.(M) Sdn. Bhd.
  • HR Marketing
  • De Bella
  • Cosway
  • ALFIAT
  • ASKMARA
  • ATIKA BEAUTY
  • AYUZIP
  • BIO-ASLI
  • BIODEX
  • DCL
  • DE HERBS
  • DE'WAJAH
  • DUNIA HERBS
  • DUREX
  • EROTICA
  • FAMA
  • JAMU MAK DARA
  • JUN GONG
  • KUMP. MALAYMEDIA
  • LEESA FORMULA
  • MUSTIKA RATU
  • NATASYA GOLD
  • NFA
  • NONA ROGUY
  • PUTERI BINARI
  • SENSA
  • TIA AMELIA
  • VIMAX CANADA
  • YUSMIRA dan lain-lain lagi.

 2. Kedaibarang.Com  Online hanya memasarkan produk-produk dan tidak sekali-kali bertanggung-jawab atas apa-apa risiko kepada pengguna-pengguna yang telah menggunakan produk-produk di jual.Semua bahan maklumat berikaitan produk adalah dirujuk daripada Syarikat pengeluar.Pengguna dinasihat baca dan fahami sebelum membuat tempahan.
   
 3. Semua Harga adalah di tetapkan oleh pihak Pengurusan Kedaibarang.Com Online . Sebarang promosi akan di umumkan kepada pelanggan dari masa ke semasa.Anda disarankan agar bersetuju menerima maklumat terkini dengan "tandakan" melanggani Newsletters dari kami semasa mengisi Borang Pendaftaran menjadi Pelanggan.
   
 4. Untuk membuat Pembelian pelanggan terlebih dahulu  wajib mendaftar sebagai Pelanggan Kedai Barang Online.
  (Perhatian:Katalaluan tak perlu sama dengan kataluan e-mail anda.Untuk pembelian seterusnya
  pelanggan hanya perlu Log masuk dan gunakan e-mail dan katalaluan yang telah didaftar sebelumnya semasa mendaftar sebagai Pelanggan
  Kedaibarang.Com Online .Jika anda lupa kataluan dapatkannya semula melalui e-mail yang telah anda berikan.
 5. Pelanggan dibenarkan membuat pembayaran melalui 2 kaedah:
  i) Kaedah Pembayaran Bank.
   a) Bank Transfer.
   b) Khidmat Mesin ATM.
   c) Kaunter Bank Anda.
  ii) Kaedah Pembayaran PayPal.
  **Pelanggan digalakkan mengirimkan SMS ke No. H/P yang disediakan bagi menpercepatkan proses penghantaran produk yang telah ditempah.
  Pelanggan boleh menyemak status tempahan dengan Log masuk ke Akaun Pelanggan dan lihat pada bahagian sejarah tempahan anda.

 6. Hanya pembeli 'genuine' sahaja. Tidak di benarkan membatalkan tempahan setelah pembayaran di buat. Sekiranya berlaku, Pihak Pengurus Kedaibarang.Com Online terpaksa menyenarai hitamkan pelanggan yang berkenaan.
   
 7. Produk-produk yang telah di beli tidak boleh di pulang semula untuk mendapatkan kembali wang, kecuali jika terdapat kerosakan pada produk-produk tersebut,kita akan mempertimbangkan untuk menukar-gantikan dengan produk yang baru.Cas penghantaran mesti dibayar oleh pelanggan.
   
 8. Bagi setiap tempahan bersama pembayarannya yang sah,penghantaran produk pada hari yang berikut (ambil masa 3-5 hari bekerja untuk sampai ke pelanggan.-Pelanggan diharap dapat bersabar.
   
 9. Tempahan Awal adalah tidak di benarkan melebihi tempoh 5 jam. Sekiranya pembayaran gagal di buat dalam tempoh 5 jam, produk akan dibuka untuk jualan semula.
   
 10. Jika terdapat pembayaran terlebih telah dibuat, baki wang akan di pulangkan semula paling lewat sebelum pukul 12 tgh malam pada hari yang sama.
   
 11. Pelanggan yang gagal memberikan bukti pembayaran akan tidak di layan tempahannya(sila simpan resit pembayaran anda dan kemukan resit sebagai bukti jika diminta untuk semakan dengan pihak Bank,harap bersabar sehingga pihak bank membuat keputusan).
   
 12. Pelanggan haruslah mengisi borang online "Hubungi Kami"  selepas pembayaran di buat berserta bukti transaksi pembayaran.Sekiranya CASH Deposit di buat, simpan  slip cash deposit dan copy reference no perlulah di sertakan melalui email(gunakan Borang Online"Hubungi Kami").
   
 13. Produk yang di jual secara online di website Kedaibarang.Com Online adalah 100% tulin dan baru.
   
 14. Pihak Kedaibarang.Com Online kami menggunakan Khidmat POSLAJU Malaysia.. Penghantaran adalah PERCUMA untuk di MALAYSIA dan SABAH/SARAWAK untuk produk yang berkenaan sahaja dan mengambil masa dari 1-5 hari waktu bekerja untuk sampai kepada anda.
   
 15. Pelanggan digalakkan email kepada pihak pengurusan Kedaibarang.Com Online setelah menerima penghantaran, sekiranya tidak, selepas 7 hari bekerja , kami menganggap pelanggan kami sudah pun mendapat produk-produk tersebut.
   
 16. Sila pastikan alamat yang di beri adalah SAH dan ada orang yang akan menerimanya. Sekiranya tiada, Pelanggan akan di kehendaki menuntut SENDIRI bungkusan produk di stesen POS LAJU  yang berdekatan.
   
 17. Nombor Tracking POSLAJU akan di emailkan pada kebiasaannya oleh pihak pengurusan "Kedaibarang.Com Online ." jika diperlukan no. tracking tersebut.
   
 18. Maklumat berkenaan Produk dan Promosi boleh di dapati jika "Pelanggan yang melanggani  NEWSLETTER kami" dan akan dihantar melalui email sahaja.Oleh itu Pelanggan di galakkan untuk melanggan Newsletter Kedaibarang.Com Online semasa mendaftar akaun.
   
 19. Untuk memastikan produk yang di ingini masih ada stok, pelanggan boleh terus SMS SAHAJA pengurusan Kedaibarang.Com Online . Panggilan telefon adalah tidak di galakkan memandangkan pihak pengurusan Kedaibarang.Com Online  kurang staf untuk melayan semua panggilan pada satu masa.
   
 20. Semua TERMA & SYARAT di atas adalah tertakluk kepada pindaan dan boleh diubah tanpa dimaklumkan kepada pelanggan.
   
 21. PENAFIAN :
  Kedaibarang.Com  Online tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh dari laman ini.Rekabentuk Laman Web diubahsuai semula oleh KelasBimbingan. Hakmilik Web Terpelihara ©2010  Kedai Barang Online.
   
 22. TEMPAHAN  PRODUK SUAMI ISTERI:
  Semua produk suami isteri yang dijual di Kedaibarang.Com Online kami adalah khusus untuk mereka yang bergelar suami isteri atau mereka yang bakal mendirikan rumahtangga. Produk-produk ini hanya boleh digunakan dengan pasangan sah anda sahaja.Pelanggan yang membeli produk di Kedaibarang.Com Online dengan ini bersetuju menggunakannya dengan cara yang dibenarkan oleh syarak.
  Peringatan ALLAH  S.W.T dalam Surah Al-Isra’ Ayat 32: "Janganlah kamu menghampiri zina sesungguhnya zina itu amat keji dan jalan yang sesat"
 23. TERMS & CONDITIONS
  1. All products are ready stock. No booking or reservation. First pay will get the order.

  2. SERIOUS BUYER ONLY..say no to the fussy & backout buyer!

  3. Full payment should be made before delivery.

  4. All items sold are non-returnable and non-exchangeable.All sales are finals.

  5. No refunds or returns are given once payment has been made.

  6. We will not be responsible for any lost and damage of item(s) due to delivery.

  7. Colours may differ due to lighting effect.

  8. All prices are excluding postage fees(unless stated).

  9. Measurement given is estimation only and possibility of  little varience apply.

  10. Item will be posted the next day after payment. (working day)

Pengurus Kedaibarang.Com Online